Profil / Sponsorer

Hovedsponsorer

Vi takker

Viborg Svømmeklub støttes af en række sponsorer. Bidrag og støtte fra sponsorene er direkte medvikende til ikke mindst konkurrenceholdenes imponerende udvikling gennem den seneste tid.

Bliv sponsor!

Der er altid plads til en mere! Hvis du eller dit firma gerne vil være synlig sammen med unge, målrettede og hårdtarbejdende svømmere fra Viborg Svømmeklub, så kontakt sponsorudvalget. Vi deltager i lokale, regionale og nationale stævner. Herudover har vi en meget stor undervisningsafdeling og samlet har Viborg Svømmeklub omkring 1000 medlemmer. Vi er taknemmelige modtagere af bidrag og samarbejder gerne for at synliggøre dig og dit firma.

Viborg Svømmeklub | Asmildvej 3A, 8800 Viborg  | Tlf.: 20960420 | viborgsvommeklub@gmail.com