Holdbeskrivelser

Hvad er K-svømning

I Viborg Svømmeklub arbejder vi på at kunne tilbyde konkurrencesvømning på højt niveau. Ved at gennemføre hele forløbet i K-afdelingen fra spækhuggerholdet over K3, K2 og til Elite eller Race Club, tilegner svømmerne sig meget mere end blot svømmetekniske færdigheder og en kondition over gennemsnittet. Evnen til at fungere på et hold, at arbejde efter en målsætning, at holde fast selv når formen ikke er der og at kunne strukturere hverdagen følger med.

Efterhånden som svømmeren bliver dygtigere og bevæger op igennem holdene, er det vigtigt at sætte sig ind i hvad svømning på højt niveau indebærer. Vi har derfor udarbejdet en stribe foldere, som giver et hurtigt overblik.

Snup en folder ved at klikke på et link i venstre side og læs mere. Du kan naturligvis også kontakte medlemmer af bestyrelsen eller udvalgene for at høre nærmere.

Viborg Svømmeklub | Asmildvej 3A, 8800 Viborg  | Tlf.: 20960420 | viborgsvommeklub@gmail.com